Доставка на кола под наем до вашата врата

Ние, Edi Rent a Car Plovdiv, можем да Ви осигурим точния автомобил под наем, на подходяща цена и да го доставим на точното за вас място, за да се погрижим изцяло за вашето удобство. Наемането или освобождаването на вашият автомобил под наем в различни точки в Република България или извън нея, не е проблем за нас. Независимо дали желаете да бъде доставен/прибран от домът Ви, работното място, курортен град или летище, винаги може да разчитате на нас!

Предлагаме различни варианти за доставка, но всички доставки трябва да бъдат предварително обсъдени с нас и писменно потвърдени от наша страна чрез резервационен ваучер. В някои случаи се прилагат допълнителни такси, но те ще бъдат обявени предварително. Важно изискване е при наемането/освобождаването на автомобила да пресъства основния шофьор, да предостави документите си в оригинал (валидна шофьорска книжка, талон към нея, ако е издадена от Република България, паспорт или друг документ за самоличност), както и документите на допълнителните шофьори, ако има такива. Възможно е да бъдат приложени допълнителни условия или ограничения, моля свържете се с наш представител за допълнителни подробности.


Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00