Рент а Кар „ЕДИ” – Коли под наем в Пловдив е компания, която държи на доброто обслужване и коректно отношение към клиентите при отдаване на автомобили под наем в Пловдив и България. Стараем се нашите автомобили и ванове под наем да са в пълна техническа изправност и да са оборудвани според изискванията и закона за движение по пътищата. Винаги имаме за цел пътуването ви с кола под наем от Edi Rent a Car да е комфортно, сигурно, удобно и спокойно.

Ние можем да ви предложим евтини коли под наем Пловдив на ниски цени и същевременно безкомпромисно качество. Разполагаме с голям избор от сравнително нови коли на атрактивни цени, които започват от 10 Евро на ден и включват - неограничени километри, пълно автокаско, винетен стикер, ДДС и двама шофьори безплатно на договор за наем.

Предлагаме коли от различни класове, пълен пакет услуги и доставка на автомобилите до всяка точка на България, с което целим да задоволим нуждите на всеки. Доставка на кола под наем в Димитровград, Хасково, Казанлък, Асеновград, Пазарджик, Хисар, Карлово, Сопот, Баня, Панагюрище, Копривщица и до всяка една посочена от клиента рент а кар дестинация.


Екипът на Еди Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

EDI RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00