Коли под наем в Пловдив от Еди рент а кар България. При нас може да наемете или освободите вашия автомобил под наем на летище Пловдив напълно безплатно. Ние ще ви съдействаме да направите правилния избор за автомобил под наем. Ще ви предложим оферти за коли под наем на конкурентни цени, квалифициран обслужващ екип, който ще задоволи на високо професионално ниво вашите потребности за автомобили под наем. Може да пътувате с избрания от вас автомобил под наем както в България, така и в Европа.

След направена резервация за кола под наем от летище Пловдив, в посоченият от вас ден и час, наш предствител ще ви очаква с табелка с вашите имена. На място ще бъдат изготвени всички необходими документи и ще ви бъде предаден или приет избрания от вас автомобил.


Екипът на Еди Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

EDI RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00