Ние, EDI Rent a Car, гарантираме професионално отношение, точност, коректност и професионално уважение към всички наши рент а кар клиенти.

Индивидуален подход при удовлетворяване желанията на нашите клиенти в подбора на автомобили под наем в България и Европа.

Разполагаме с голям избор от сравнително нови коли на атрактивни цени, които започват от 11 Евро на ден и включват - неограничени километри, пълно автокаско, винетка и двама шофьори безплатно на договор за наем. Можете да изберете това, което е най-подходящо за вашето пътуване – компактен автомобил, седан, комби или ван. Както и да включите допълнителни екстри, като детски седалки, GPS навигация, куфар за багаж, вериги за сняг и други.

Наемането или освобождаването на вашият автомобил под наем в различни точки в Република България или извън нея, не е проблем за нас. Предлагаме различни варианти за доставка. Независимо дали желаете да бъде доставен / освободен (delivery / release of car) от домът Ви, работното място, курортен град или летище. Може да наемете автомобил от Еди Rent a Car от всяка точка на град Пловдив без допълнителни такси. След предварителна уговорка, нашия екип ще достави желания от вас автомобил на летище Пловдив, автогара, гара, хотел или частен адрес напълно БЕЗПЛАТНО!

Нашето мото:

Доверете ни се, за да получите действително това, от което имате нужда за вашето рент а кар пътуване, като ние ще направим възможно най-доброто, за да се превърнем във ваш постоянен кар рент партьор.

Еди рент а кар разполага с автомобили от различни класове. Без значение дали се нуждаете от малка икономична кола, по-голям автомобил, комби или 7 местен миниван, ние сме на ваше разположение да осигурим това, което е най-подходящо за вашето пътуване. При нас може да направите вашата резервация бързо и лесно чрез нашата online форма за резервации, по телефона, e-mail или на място в нашия офис намиращ се в гр. Пловдив, улица „Капитан Райчо” № 37. Нашия екип ще бъде на ваше разположение да съдейства при избора ви на автомобил под наем и да отговори на всичките ви въпроси. Предлагаме различни варианти за доставка. Може да наемете или освободите наш автомобил в различни точки в Република България или извън нея.


Екипът на Еди Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

EDI RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00