Ние, Edi Rent a Car Plovdiv, можем да Ви осигурим автомобил под наем, на подходяща цена и да го доставим на удобно за вас място, за да се погрижим изцяло за вашето удобство. Наемането или освобождаването на вашият автомобил под наем в различни точки в Република България или извън нея, не е проблем за нас. Независимо дали желаете да бъде доставен / освободен от домът Ви, работното място, курортен град, частен адрес или летище, винаги може да разчитате на нас!

Предлагаме различни варианти за доставка, но всички доставки трябва да бъдат предварително обсъдени с нас!

При предварителна заявка от ваша страна можем да доставим кола под наем до адрес, посочен от клиента 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Еди Rent a Car доставя безплатно коли под наем до летище Пловдив. Предлагаме посрещане в зала „Пристигащи”, удобно и бързо предаване на наетия от вас автомобил.

Винаги сме на разположение на денонощните ни телефони, като може да избирате как да протече комуникцията – на български, английски, иврит или руски език.


Екипът на Еди Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

EDI RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00