Може да използвате Пловдив или летището му , като начална точка за вашето пътуване и да направите заявка за кола под наем от EDI Rent a Car Plovdiv. Ние ще доставим избрания от вас автомобил или ван под наем до вашата врата напълно безплатно. Ако искате да направите резервция при нас, използвайте нашата онлайн форма или се обадете на 0889 02 10 20.

При наемане или освобождаване на автомобил от летище Пловдив, наш предствител ще ви очаква с табелка с вашите имена. Всички необходими документи ще бъдат изготвени на място, като ви гарантираме удобно и бързо предаване на наетия от вас автомобил.


Екипът на Еди Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

EDI RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00