Коли под наем с шофьор в Пловдив от Еди Рент а Кар за трансфери и транспорт на пътници в България и Европа.

Еди рент а кар разполага с богата гама от различни автомобили, които да отговорят на вашите критерии. Независимо дали желаете да бъдете посрещнати на летище Пловдив, София, Варна, Бургас или конкретен адрес. Без значение дали пътувате по работа или планирате вашата почивка, нашите шофьори ще се погрижат за вашето безпроблемно пътуване. С тази услуга не е необходимо да се притеснявате, когато ви предстои пътуване до напознати за вас места. Насладете се на преживяването, вашият личен шофьор ще Ви заведе там, където трябва да отидете.


Екипът на Еди Rent a Car е на ваше разположение! Ние ще бъдем верен партньор по време на вашето пътуване!

EDI RENT A CAR BULGARIA PLOVDIV - доставя коли под наем 24-часа в денонощието с предварителна заявка. Автомобили под наем се предлагат на всички летища в България - летище София, летище Бургас, летище Варна, летище Пловдив както и в много населени места и курорти в страната.

ВЪВ ВСИЧКИ ЦЕНИ Е ВКЛЮЧЕНО ДДС, ВИНЕТЕН СТИКЕР И ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА! НЯМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТАКСИ И ПЛАЩАНЕ ПРИ НАЕМ НА АВТОМОБИЛ В ПЛОВДИВ! ДОГОВАРЯНЕ ПРИ ДОСТАВКА НА КОЛА ПОД НАЕМ В БЪЛГАРИЯ ИЛИ ПЪТУВАНЕ ЗАД ГРАНИЦА! ПОСТОЯННИ ОТСТЪПКИ И СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00