<< Назад

Съвети при наемане / освобождаване на автомобил под наем

Съвети при наемане / освобождаване на автомобил под наем

При получаване на автомобил под наем!

Представител на Edi Rent a Car ще Ви помогне да огледате колата за възможни драскотини или щети. Всички детайли ще бъдат отбелязани в приемо-предавателен протокол. Проверете километража, горивото, както и дали всички светлини работят без проблем. Ако установите нередност, моля, съобщете го на нашият представител незабавно.
Много важно е преди да напуснете паркинга, да се запознаете добре с наетата кола. Вижте от коя страна на автомобила е резервоара, от къде се включват мигачите, чистачките и фаровете. Обърнете внимание на елементарни на пръв поглед неща, като цвета на колата, която сте наели, регистрационния номер и модела – така няма да е изгубите първият път, когато е паркирате на оживено място, малка уличка или голям паркинг. Разгледайте много внимателно картата и определета маршрута си преди да тръгнете. Наш представител ще Ви даде карта, ако имате нужда от такава.


При връщане на наетия автомобил под наем!


Преди да оставите автомобила, не забравяйте да го огледате за ваши вещи, погледнете и в багажника. Ако все пак сте забравили нещо, не се притеснявайте, ние ще се свържем с вас за да ви го върнем!


Започнете вашето перфектно пътуване с услугите на EDI Rent a Car!

Имате въпроси? Свържете се с нас!

Пишете ни! Вашето запитване ще бъде предадено автоматично на „връзки с клиенти” и ще се свържем с вас при първа възможност!

С цел улеснение на съвместната ни работа предлагаме следните възможности за контакти и информация:

  • Адрес: гр.Пловдив, ул. Капитан Райчо № 37
  • Адрес: Маркет Център - Пловдив, ул. Капитан Райчо № 52 ет.1 офис 1
  • Телефон: 032 / 39 49 49
  • Мобилен: 0889 02 10 20
  • Работно време: 09:00-18:00